Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.
Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny....
Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.
Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.
Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.
Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.
Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.
RYŻ RISO DEL MULINO 1 kg
RYŻ ARBORIO 500 g
RYŻ CARNAROLI 500 g
RISO ROSSO 500 g
Ryż ORIGINARIO 500 g
RYŻ RISCO ROSSO 500G
Ryż to zboże, które jest najczęściej spożywaną podstawową żywnością na świecie. Stanowi główne źródło energii dla ponad połowy światowej populacji. Ryż uprawiany jest w wielu krajach na całym świecie, a dostępnych jest wiele odmian ryżu.
Istnieje wiele rodzajów ryżu, różniących się kształtem, konsystencją po ugotowaniu i zastosowaniem kulinarnym:
Ryż jest dobrym źródłem:
Ryż jest wszechstronnym składnikiem, który można wykorzystać na wiele sposobów:
Wybierając ryż, należy zwrócić uwagę na jego rodzaj, datę ważności i sposób pakowania. Ryż najlepiej przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w chłodnym, ciemnym